Това е 21-годишен млад мъж от Врачанско  Дрогиран 21-годишен млад

...
Това е 21-годишен млад мъж от Врачанско  Дрогиран 21-годишен млад
Коментари Харесай

Екшън в Приморско! Дрогиран бяга с тротитенка от ченгета, задържаха го и намериха фалшиви 5 К евро

Това е 21-годишен млад мъж от Врачанско 

Дрогиран 21-годишен млад мъж е спретнал здрава гонка с служителите на реда от Приморско, излиза наяве от днешната хроника на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас. Инспектори са създали опит да го спрат в региона на бар " Хаван ", само че той не се подчинил на сигнала, засилил скоростта и траял по ул. " Черно море ". Пред хотел " Дейна " хвърлил тротинетката и побягнал.

При опита за задържането му, оказал гневна опозиция, само че въпреки всичко е задържан. Установено е, че това е юноша от врачанското село Търнава, който е тестват за алкохол и опиати. Втората проба била позитивна за приложимост на амфетамин и метамфетамин. Водачът отказал да даде кръв и урина за химичен разбор.

Задържан е за период до 24 часа. По време не преследването единия от служителите на реда забелязал, че 21-годишния мъж, носел чантичка - вид " Банан ", която липсвала при задържането му. Извършено е претършуване на региона на задържането, като въпросната чантичка е открита и в нея са открити мобилен телефон и общо 249 неистинен банкноти с номинал 20 евро.

Работата по случая продължава от чиновници на Районно ръководство - Приморско, прецизират от полицията. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР